Descargar EBOOK A l ombra del temps autor JOSEP MARIA HUGUET I JULIA gratis online


Descargar EBOOK A l ombra del temps autor JOSEP MARIA HUGUET I JULIA gratis online Título Del Libro: A l ombra del temps
El tamaño del archivo: 424 Kb
ISBN 13: 9788494564864
El autor del libro: JOSEP MARIA HUGUET I JULIA
El editor: GREGAL
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt

Read full description of the books:Març de 1981 a una platja del Maresme. L’Oriol rumia davant del mar. Així comença aquest relat sobre l’amor i l’amistat a través de la joventut i la maduresa d’un baby boomer igualadí.
L’Oriol, estudiant d’enginyeria, descobreix el primer amor d’una manera fortuïta, un amor que l’acompanyarà sempre. Trasbalsat existencialment, el protagonista se’n surt com pot pilotant la seva vida a través de situacions diverses i encontres inesperats. L’Oriol cerca, descobreix, s’interroga, o simplement lluita per subsistir. En una època de canvis vertiginosos, ell ens fa evident que els néts de les guerres europees es planegen les mateixes preguntes, tenen els mateixos somnis i topen amb les mateixes perplexitats de sempre. I obtenen com a resposta els mateixos dubtes de tots els temps.El relat transcorre per la línia fronterera que separa una vida amarga d’una vida feliç, i es qüestiona si podem estar mai preparats per assumir la nostra pròpia existència. És una història que intenta narrar com transitar pel món duent sobre les espatlles amors absents, desesperances i solituds, fins a arribar a la conclusió que l’únic analgèsic possible, l’únic indici de felicitat, és fora de nosaltres mateixos.


El autor es JOSEP MARIA HUGUET I JULIA escribió un interesante libro titulado A l ombra del temps. El libro de la publicó la editorial GREGAL, y en este momento por el libro de A l ombra del temps PDF ISBN (9788494564864) es necesario pagar 18.50 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro A l ombra del temps EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor JOSEP MARIA HUGUET I JULIA, que te pueden gustar, igual que el libro de A l ombra del temps EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de A l ombra del temps EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF A l ombra del temps PDF
Descargar en EPUB A l ombra del temps EPUB
Descargar en DOC A l ombra del temps DOC
Descargar en TXT A l ombra del temps TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro A l ombra del temps


Sergio

He aquí es la trama!!! La noche no dormía, no era posible romper!

Juan

Una obra de arte! Una obra de arte! Una obra de arte! Es tan terrible,profunda e interesante libro,пробивающая a temblar!

Aitana

Nuestro libro favorito

Alejandro

Tienes tiempo libre? Me he ahorrado para Usted. No desperdicies viviendo en este libro!!!

Andrea

Esta trama será recordado por mucho tiempo
Añadir comentario
Descargar EBOOK A l ombra del temps autor JOSEP MARIA HUGUET I JULIA gratis online

PDF: a-l-ombra-del-temps.pdf A l ombra del temps PDF
EPUB: a-l-ombra-del-temps.epub A l ombra del temps EPUB
DOC: a-l-ombra-del-temps.doc A l ombra del temps DOC
TXT: a-l-ombra-del-temps.txt A l ombra del temps TXT