Со АВИОТУРС светот ви е на дланка
ШРИ ЛАНКА Кружна тура !!!
5 ноќи-8 дена / поаѓање секој вторник, ч...
ЦЕНА 999 евра + 66 евра аер. такси!!!
важи од 20.01 до 23.01 со уплата од 50%
ЕГИПЕТ ХИТ Понуда (Зима 2015) !...
6 и 13 ноќевања
ЦЕНИ од 299 евра
важи од 19.01...со уплата од 50%
ДУБАИ Специјална 2015 !!!
5 и 7 ноќевања
Ibis Al Barsha 3*...од 569 евра
важи од 19.01 до 23.01 со уплата од 50%
МАРОКО ФМ - Царски градови и Ка...
поаѓање 13-ти Јануари
8 дена / 7 ноќи
Цена 519 еур + 278 еур (аер.такси)
ТУНИС УФМ Лето 2015!!!
10 и 11 ноќевања
ЦЕНИ од 279 евра + 89 евра аер.такси
важи од 23.12...со уплата од 50%
ЕГИПЕТ Зима - НОВА ГОДИНА 2015!...
6 ноќи / 8 дена и 13 ноќевања / 15 дена
ЦЕНИ од 289 евра + 76 евра аер.такси
важи од 22.12...со уплата од 50%
ТУНИС Зима 2015 !!!
7 и 14 ноќевања
ЦЕНИ од 329 евра + 89 евра аер.такси
важи од 13.12...со уплата од 50%
ТУНИС Нова Година!!!
7 и 14 ноќевања
ЦЕНИ од 389 евра + 89 евра аер.такси
важи од 13.12...со уплата од 50%
Apart Hotel Maria Antoaneta Res...
Hotel Gardenia 4*, Bansko
Hotel Pirin 4*, Bansko
Hotel Green Wood 4*, Bansko
Katarino Hotel & Spa 4*, Bansko...
Murite Club Hotel 4*, Bansko ar...
Hotel Astera 4*, Bansko
Premier Luxury Mountain Resort ...
Hotel Iceberg 4*, Borovets
Euphoria Club Hotel and SPA 4*,...
ДУБАИ ФМ 2014 / 2015 !!!
5 ноќи/6 дена и 7 ноќи/8 дена
цени од 599 евра + 51 евро аер.такси
важи од 01.12...со уплата од 50%
ЛИСАБОН ФМ!!!
Јануари, Фебруари и Март 2015 год
4 дена/3 ноќи или 5 дена/4 ноќи
цени од 189 евра + 185 евра аер.такси!!!
ИСТАНБУЛ ФМ!!!
поаѓање секој четврток од 04 дек. до 12 ...
4 ноќи / 5 дена
цени од 199 евра + 69 евра аер.такси!!!
ТУНИС Зима 2015 - продолжен пре...
21, 28, 42 и 56 ноќевања
важи од 31.10...со уплата од 50%
ТУНИС ФМ Зима 2015 !!!
7 и 14 ноќевања...ЦЕНИ од 249 евра
важи од 31.10...со уплата од 50%